Σχετικά με εμάς

Ο ΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

Σχετικά με εμάς

Η εμπειρία μας στο χώρο της γυναικείας ένδυσης ξεκινά από το 1974 – τότε που το ζεύγος Αθανασίου και Δήμητρας Μουργή έραψαν την πρώτη γυναικεία ζακέτα της βιοτεχνίας τους. Ειδικότερα, όταν ο Αθανάσιος Μουργής ως ένας απλός σιδερωτής δειγμάτισε και με επιτυχία πούλησε την πρώτη αυτή ζακέτα, η οποία και αποτέλεσε την απαρχή για την κατασκευή και επιτυχή προώθηση πολλών γυναικείων ενδυμάτων.

Έτσι ,δημιουργήθηκε η πρώτη βιοτεχνία της οικογένειας Μουργή στο κέντρο της Αθήνας με την επωνυμία “ΜΟΡΓΚΑΝ” όπου κατασκευάζονταν και πωλούνταν επί σειρά ετών γυναικεία ενδύματα σε εμπορικά καταστήματα σε όλη την Ελλάδα.

1989

Το 1989, εισήλθαν στην επιχείρηση τα τρία παιδιά της οικογένειας – ο Παναγιώτης, η Μαρία και ο Χρήστος – με σκοπό την συνέχιση και επέκταση της επιχείρησης σε παραγωγικό και εμπορικό επίπεδο: επτά (7) καταστήματα άνοιξαν στις περιοχές: Δάφνη (4), Νίκαια, Μοσχάτο, Χαλκηδόνα.

2016

Με την πάροδο των ετών, το 2016 η επιχείρηση προσαρμόστηκε στις εκάστοτε αλλαγές και διατηρώντας την καλή ποιότητα σε αντιστοιχία με τις καλύτερες τιμές, συνεχίζει να παράγει και να εμπορεύεται γυναικεία ενδύματα και αξεσουάρ που ικανοποιούν μεγάλο φάσμα ηλικιών.

Επίσης, στην πορεία των ετών οι μετέχοντες στην επιχείρηση – κυρίως τα παιδιά ανεξαρτητοποιήθηκαν ακολουθώντας δικούς τους δρόμους με σκοπό την επέκταση της επιχείρησης και το διαχωρισμό των αρμοδιοτήτων. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα κάθε μέλος της επιχείρησης – Παναγιώτη, Μαρία και Χρήστου – να δημιουργήσουν τις δικές τους ξεχωριστές επιχειρήσεις σημειώνοντας ο καθένας τη δική του επιτυχημένη πορεία.

Σήμερα

Εμείς, ως Χρήστος Μουργής και η οικογένεια του, έχουμε από το 2016 και μετά δύο (2) καταστήματα σε Αθήνα (Παγκράτι) και Καλαμάτα με την επωνυμία Aylin“.

Η χρονική όμως συγκυρία του COVID-19 αποτέλεσε επιτακτική ανάγκη τη δημιουργία του δικού μας ηλεκτρονικού καταστήματος(e-shop) με την επωνυμία www.aylin.gr. Η επιλογή, φωτογράφιση και παρουσίαση ρούχων και σχεδίων για το e-shop www.aylin.gr γίνεται κυρίως από τα μέλη της οικογένειας του Χρήστου Μουργή με μεγάλη επιμέλεια, κέφι, μεράκι, ζωντάνια, γούστο αλλά συγχρόνως και απλότητα, γεγονός που καθιστούν τα προϊόντα μας – ρούχα, τσάντες, πορτοφόλια, ζώνες, φουλάρια, κασκόλ – προσιτά και αρεστά από μεγάλο εύρος ηλικιών.

Κάθε εποχή χαρακτηρίζεται από γεγονότα που σημαδεύουν άλλοτε όμορφα, άλλοτε άσχημα την καθημερινή μας ζωή και πρόοδο. Όμως , όλοι μας παλεύουμε για το “εύ ζην” δηλαδή την άνετη και ποιοτική ζωή.

Εμείς, από τη δική μας μεριά ως “Aylin” αγωνιζόμαστε και προσπαθούμε να σας προσφέρουμε τα καλύτερα προϊόντα για να νιώθετε άνετα και ποιοτικά.

Σας ευχαριστούμε από ψυχής για την προτίμησή σας και τη μεγάλη σας ανταπόκριση όλα αυτά τα χρόνια και δεσμευόμαστε να προσπαθούμε πάντοτε να κατασκευάζουμε και να σας προσφέρουμε ΜΟΝΟ τα καλύτερα γυναικεία ρούχα & αξεσουάρ στις καλύτερες τιμές.